Room Type
Price From
Price for {%days%} Night(s)
Max
Adults
Children
Rooms
Touch the room name for details, inclusions, occupancy and minimum stay

Filter by accommodation type:

Filter by accommodation:


31 Available

31 Unavailable

31 Today

31 Restrictions apply

Move the mouse over the price for inclusions, occupancy and minimum stay

100% Secure Shopping

Accommodation(s) for

BOOK NOW

Contact Information

Additional Guests

Payment Method

Secure Online Payment Learn More
Property Information


Apartmanjaink 2-6 személyesek, a ház maximális kapacitása 28 fő. Ideális nagy családok, barátok, párok és nagyobb létszámú társaságok számára. Ízlésesen berendezett lakásokban nappali 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, wc illetve teraszok és egy hatalmas kert várja a vendégeinket.


Address 1: Széchenyi utca 72.

City : Hévíz

Postal Code : 8380

Contact Name : Arpad Toth

Phone : +36209654225

Email : info@nexushungary.com

Amenities
 • Welcome Drink

Check-In / Check-Out Policies

This property has the following check-in and check-out times and policies.

Check-In: 14:00

Check-Out: 10:00

Terms and Conditions

Általános szerződési feltételek

 1. Szolgáltató adatai:
Név:    Nexus Rentals KftCím:    1025 Budapest Zuhany u 12Adószám: 26126269-2-41Telefon: +36209654225E-mail: info@nexushungary.com
 1. Általános szabályok
Az „Általános Üzleti Feltételek” (továbbiakban ÁSZF) szabályozzák a Szolgáltató által üzemeltetett szálláshely (NEXUS Apartmanhotel) és szolgáltatásainak igénybevételét.Egyedi feltételek nem képezik a részét jelen ÁSZF-nek, de nem zárják ki külön speciális megállapodások kötését utazásközvetítőkkel, szervezőkkel, esetenként más-más, az adott üzletnek megfelelő feltételekkel.
 1. Szerződő fél
A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Vendég veszi igénybe.

Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég közvetlenül adja le a Szolgáltatónak, úgy a Vendég a Szerződő fél. A Szolgáltató és a Vendég együttesen – a feltételek teljesülése esetén – szerződéses felekké válnak (továbbiakban Felek).

Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég megbízásából egy harmadik személy (továbbiakban Közvetítő) adja le a Szolgáltatónak, az együttműködés feltételeit a Szolgáltató és a Közvetítő között megkötött szerződés szabályozza. Ebben az esetben a Szolgáltató nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e a Vendéget.
 1. A szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei
A Vendég a honlapon tájékozódhat a foglaltságról. A szállástípus és időpont kiválasztása után a honlapon a Vendég a szolgáltatást bankkártyás fizetés útján rendezi. A választott szállás és időpont kiválasztásáról, illetve a tényleges foglalás létrejöttéről a Szolgáltató e-mail útján ad visszaigazolást.Amennyiben a Vendég által választott időpontok már nem elérhetőek, úgy a Szolgáltató visszaigazolás helyett a tájékoztatás keretében elérhető időpontokat javasol a Vendégnek.A végleges foglalás létrejöttéről a Szolgáltató e-mail útján visszaigazolást küld, amely visszaigazolással a Felek között írásbeli Szerződés jön létre. A jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltak mindenkor a Szerződés részét képezik.A szállás – szolgáltatás igénybetételéről szóló Szerződés meghatározott időtartamra szól.Ha a Vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja a szobát, a Szolgáltató jogosult a Szerződésben kikötött szolgáltatás teljes ellenértékére. A lejárati idő előtt megüresedett szobát a Szolgáltató jogosult újra értékesíteni.A szállás – szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Vendégek személyazonosságukat a szoba elfoglalása előtt igazolják. A szálláson bejelentés nélkül senki sem tartózkodhat.A Szerződés módosításához és/vagy kiegészítéséhez a Felek írásbeli megállapodása szükséges.
 1. Az elszállásolás kezdete és vége (check-in, check-out)
A Vendégnek joga van a szobát a Szerződés szerinti nap 14.00 órájától elfoglalni amennyiben az már elérhető.A Vendégeknek a szobát a Szerződés szerinti elutazás nap 10.00 óráig el kell hagyniuk.Idő előtti bejelentkezés és időn túli kijelentkezés előzetes egyeztetést követően a Felek külön megállapodása alapján lehetséges.
 1. Árak
A Szolgáltató a meghirdetett árait előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Amennyiben a Vendég szállást foglalt és a foglalás véglegessé vált (a szolgáltatás ellenértéke a Szolgáltató által megadott bankszámlaszámra megérkezett), úgy ezen a szállásáron a Szolgáltató már nem változtathat. A Szolgáltató aktuális árai a NEXUS Apartmanhotel honlapján (http://nexushungary.com) találhatók.A közétett árak tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t.  A közétett árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (amit a helyszínen kell megfizetni). A Szolgáltató a hatályos adótörvények (ÁFA, IFA) módosulása miatti többlet terheket, előzetes értesítés mellett, átháríthatja a Szerződő félre.
 1. Lemondási feltételek
A lemondási feltételek a következők: A visszaigazolt érkezés napját megelőző 30 napig az elállás ingyenes.A visszaigazolt érkezés napját megelőző 15. napig elállás esetén az előleg 50%-a; a visszaigazolt érkezés napját megelőző 15 napon belüli elállás esetén a teljes szállásdíj 100% -a illeti meg a Szolgáltatót.
 1. Fizetés módja
A megrendelt szolgáltatások ellenértéke a Szolgáltató által elfogadottként megjelölt bankkártyával fizethető.A szálláshelyen az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: 
MasterCard, Visa Classic, Maestro és Visa Electron. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. 


 1. Számlaadás
Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a Vendég tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Szolgáltató a fizetendő díjakról, illetve a vendégek által bármely jogcímen a Szolgáltató részére kifizetett összegről számlát állít ki. Az előleg számlát emailen küldjük meg.A befizetett összegekről a számla kiállításakor a Szolgáltató az online foglaláskor megadott adatokat veszi alapul. Az itt megadott adatok (név, cím, szükség esetén adószám is) szerepelnek majd a számla „Vevő” rovatában. A foglalás megtörténte után az előleg megérkezéséig a Vendég kérheti a megadott adatok módosítását, ezt követően azonban a módosítás már nem lehetséges.A Szolgáltató a végszámlát a foglaláskor megadott adatok alapján állítja ki, melyet a szálláshelyről történő távozáskor a vendég részére átadunk, ill. külön igény esetén a megadott email vagy postacímre továbbítjuk.
 1. A Vendég egyéb kötelezettségei
A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében a NEXUS Apartmanhotel nemdohányzó létesítmény. Ennek értelmében a NEXUS Apartmanhotel zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is) tilos a dohányzás. A NEXUS Apartmanhotelbe háziállat nem hozható.
 1. Bírósági kikötés
A Felek a Szerződésből eredő jogvitákra a Keszthelyi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.